Bozdoğan, İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

0
50

itso-bozdoğanCHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan Bülent Bozdoğan, çalışmalar kapsamında İTSO Yönetimini de ziyaret etti.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı görevinde de bulunan İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun’da sosyal dengenin çok önemli olduğuna vurgu yaparak; “Emeğin alın terin önemini çok iyi bilenlerdenim” dedi. Demokratik ülkelerde sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu ifade eden Bozdoğan; “Bizim çizgimiz belli. Sosyal demokratlar olarak sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Yaşamış oluğumuz şehrimiz çok önemli bir konuma sahip, İskenderun’un genç ve dinamik bir Oda yönetimine sahip olması da önemli. Bu nedenle İTSO’nun genç ve deneyimli girişimciler tarafından yönetilmesi de şehrimiz ekonomisi için ayrı bir değer ifade ediyor” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Şehrimizin değerlerine sahip çıkacak olan adaylarla birlikte uyum içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. İskenderun’un sosyo ekonomik açıdan gelişmesi için yönetim olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Aday adayı arkadaşlarımızın hepsini tanıyoruz. Hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımız. İskenderun için el birliği ile güzel hizmetlerin gelmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here