Borç Kavgası Ölümle Sonuçlandı

0
186

borç kavgasıKendisine borcu olan arkadaşını boğazından keserek öldüren zanlı suç aletiyle yakalanırken, maktülün kardeşleri de olayla ilgili olmayan iki kişiye saldırarak hastanelik etti.

Alınan bilgilere göre olay, Dörtyol’un Özerli Mahallesinde meydana geldi. F.C., aynı fırında çalıştığı arkadaşı Uğur Duran’la (34) borcunu ödemediği için tartışamaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.C., arkadaşı Duran’ı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı F.C. suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Olay yerine gelen Uğur Duran’ın kardeşleri Mehmet Duran ve Yusuf Duran ise sinir krizleri geçirdi. Olay yerinden ayrılan Duran kardeşler, ağabeylerini öldürdüklerinden şüphelendikleri Fatma F. ve Yalçın F.’yi bıçakla çeşitli yerlerinden yaraladı. Olayla ilgileri olmadığı belirlenen Fatma F. ve Yalçın F., Dörtyol Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan Mehmet Duran ve Yusuf Duran adlı kardeşler de yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here