Bölgesel Amatör Lig Bugün Start Alıyor

0
29

Temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor Bugün İlk Maçını, Antakya Belediyespor FK ile Oynayacak…

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 1.Grup maçında temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor bugün ilk maçına çıkacak. Turuncu-Mavililer ligin ilk maçında, Antakya Belediyespor FK ile saat 17.00’de Antakya Atatürk Stadında karşı karşıya gelecek.

Haftalardır başlaması merakla beklenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) bugün start alıyor. BAL temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor’da ilk maçını Antakya’da Antakya Belediyespor FK ile oynayacak. İskenderun ve Antakya temsilcilerinin karşı karşıya geleceği mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor ile Antakya Belediyespor FK arasında oynanacak maçı hakem Burak Doğru’nun yöneteceği açıklandı. Mersin Bölgesi hakemlerinden Burak Doğru’nun yardımcılıklarını ise Yeter Karaçalı Gülgar ve Perihan Ece yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Fırat Kaçmaz olacak.

İskenderunspor AŞ’den Başarı Mesajı

Öte yandan, şehrimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor’a, 3. Lig temsilcimiz İskenderuspor A.Ş.’den de başarı mesajı geldi. Kulübün resmi sitesi ile sosyal medya sayfasından İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat adıyla yapılan açıklamada; “Şehrimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor’a yarınki oynayacağı maçta ve diğer müsabakalarında içtenlikle başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bu arada, Turuncu-Mavililerin, Antakya Belediyespor FK maçı öncesinde Teknik heyete, futbolculara ve personele yapılan Covid-19 test sonuçlarının tamamının negatif çıktığı da açıklandı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here