“Bölgemiz Her Alanda Büyük Hizmetlere Kavuşmaya Devam Etmektedir”

0
64

AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Sabahattin Yılmaz’ı Ziyaret Etti…

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Sabahattin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Yılmaz’a yeni görevlerinde başarı diledi.

Daha önce Hatay İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Sebahattin Yılmaz, Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kiremitçi’nin Ankara’da Sağlık Bakanlığı bünyesinde başka bir göreve geçmesinin ardından Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandı.

Milletvekili Türkoğlu’nun ziyaretinden memnuniyetini dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Sabahattin Yılmaz; “Hatay’ın sağlık alanında daha ileri seviyelere gelmesi ve halkımıza layık olduğu en güzel sağlık hizmetlerinin sunulabilmesi için gece gündüz koşturacağız” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin ve Dörtyol’un sağlık alanında devrim niteliğinde büyük hizmetlere kavuşacağını dile getirerek, kamu yatırımlarının takibinde bürokrasinin her kademesinde sıkı bir mekik diplomasisi yürüttüklerini ifade etti. AK Parti Hatay milletvekilleri olarak Hatay’a yapılacak her kamu yatırımı için bakanlıkların yolunu birlikte aşındırdıklarını dile getiren Türkoğlu; “ ‘Takip etmediğin iş senin değildir’ prensibini şiar edinerek Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’in mihmandarlığında AK Parti Hatay Milletvekilleri olarak yekvücut hareket etmekteyiz. İş bu sebepten ötürü; gerek il bazında, gerekse Ankara’daki bürokrasi düzeyinde yürüttüğümüz çalışmalar ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler, meyvesini vermektedir. Bölgemiz her alanda büyük hizmetlere kavuşmaya devam etmektedir ve edecektir” şeklinde konuştu.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sabahattin Yılmaz’dan Erzin ve Dörtyol’a sağlık alanında yapılacak yatırımlarla alakalı çalışmaların geldiği son nokta hakkında bilgi alan Türkoğlu, 2013’ün sağlık alanında Erzin ve Dörtyol için yatırım yılı olacağını kaydetti.

Hatay genelinde 36 ambulansın olduğunu belirten Hatay İl Sağlık Müdürü Yılmaz, 2013 yılında Hatay’da bazı devlet hastanelerine 6 yeni ambulans verileceğini ifade etti.

Hatay İl Sağlık Müdürü Sabahattin Yılmaz’a yeni görevlerinde başarılar dileyen AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu, sağlık alanında bölgeye yapılmakta olan yatırımların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here