Boksörlerin İGC’ye Nezaket Ziyareti

0
93

spor-boks ziyaret1İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, Antrenör Hasan Erdener ve boksörler ile birlikte İGC’yi ziyaret ederek Başkan Veysel Cıncık şahsında yeni yönetime başarılar dilediler.

Sporcularım İçin Destek Bekliyorum…

Nezaket ziyaretinde bulunan Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, yeni yönetimi tebrik ederken, boks sporu ile ilgili duyduğu sıkıntıları dile getirdi. Erdener; “Hatay’da boks sporunu ben yaşatmaya çalışıyorum. Boksörlerimizle birlikte kentimizin adını en iyi yerlere taşımaya çalışıyorum ama boksörlerim  için kimseden destek göremiyorum. Ne belediye ne işadamları ne de STK’lardan en ufak bir destek göremiyoruz.

spor-boks ziyaret2

Boksörlerimiz İskenderun’u temsilen katıldıkları her müsabakadan başarıyla çıktılar. Yüzümüzü hiç kara çıkarmadılar. Ben onlar için destek bekliyorum. Bu genç sporcular 1 yıllık çalışmaları ile bu başarıları elde ettiler. Önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı olacaklarını gösterdiler. Buna karşılık beklediğimiz destekleri bulamıyoruz” dedi.

spor-boks ziyaret3

Erdener, geçen yıl İskenderun’da Büyük Erkekler Boks Turnuvasını başarıyla düzenlediklerini, konuk sporcuları da yöneticileri de en iyi şekilde ağırladıklarını da ifade ederek; “Ancak bizim sporcularımızın başka şehirlerde katıldıkları turnuvalar sırasında aynı ağırlanmayla karşılaşmadıklarını öğrenince üzüldüm doğrusu” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here