Böke’den Cemevi Ziyareti!

0
272

selin sayek1“Öncelikli Hedefimiz CHP’yi İktidara Taşımak”

İlimizin narenciye üreticilerinin sıkıntı ve taleplerini Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımak üzere geçtiğimiz hafta sonu kentimize gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Cemevini de ziyaret etti. Burada milletvekilli olacak mısınız sorusuna da yanıt veren Böke, partisine nerede daha fazla katkı sağlayabilirse orada olacağını belirtti.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili aday adaylarının da katıldığı Cemevi ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Şube Başkanı Düzgün Argun ve Alevi Kültür Derneği Başkanı Kemal Soysüren ile bir araya geldi. Burada sabah kahvaltısı yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı  Böke, Cemevinin ve Alevi cemaatinin sorun ve sıkıntıları dinledi.

selin sayek2

Basının sorularını da yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı  Böke; “Türkiye’nin geleceğini hayal ediyorum. İnsan odaklı, insanı bir bütün yaşayan Türkiye hayal ediyorum. Tıpkı burası gibi var olan bir zenginlikte oluşmasını istiyorum. Milletvekilliği adaylığı benim öncelikli hedefim değil. Öncelikli hedefim, birlikte partimizi iktidara taşımaktır. Ben partime nerede daha fazla katkı sağlarsam orada olacağım” dedi.

Genel seçimlere az bir zaman kaldığı hatırlatıldığında ise Böke, onun için hızlı koştuklarını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here