“Birlik Olacağız, Hep Birlikte Omuz Omuza Çalışacağız”

0
93

ender çolakoğlu40CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Partisinin Hassa İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, parti teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgi gördü. Çolakoğlu’nu, CHP Hassa İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

CHP Hassa İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programda ilk olarak kendini tanıtan Çolakoğlu; laik, demokratik cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçmeyeceklerini ifade ederek; “‘Herkes için CHP’ sloganıyla meydanlara inecek ve ‘CHP varsa, herkes için var’ diyerek toplumun tüm kesimlerinden oy isteyeceğiz. Birlik olacağız, hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde bulunduğu duruma seyirci kalmak mümkün değildir. Erozyona uğruyoruz. Milletvekili çıkarma sayısının dönem dönem sayısal olarak gerilediğini görmekteyiz. Bunun nedeni ise örgütlerin harekete geçirilememesi, seçilmiş kadroların örgütlerle irtibat kuramaması, örgütteki kırgınlıkların giderilememesi, küskünlüklerin giderilememesi gibi örgütle seçilmişler arasında meydana gelen iletişim kopukluğunun ve siyaset yapma konusundaki eksikliklerin olduğunu düşünüyorum.

ender çolakoğlu41

Bu konuda neden siyasete girdiğimizin onlarca cevabı verilebilir belki ama bir tane örnek vermem gerekirse seçilmişlerin önderlik edebilecek insanların örgütle sıkı ilişkiler kurarak, onları muhatap alarak bir çözüm platformu oluşturmasından geçtiğini düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin güçlenmesini sağlayacak ana anahtarın, geçmişteki hataların giderilmesini sağlayacak ana ilacın bu olduğunu düşünüyorum. Bu sağlanamazsa örgütler kıymetli hale getirilemez ise örgütler değerli hale getirilemez ise örgütler muhatap alınamaz ise örgüt yönetimleri mahalle temsilcileri kendilerinde bu ruh halini sergileyemez ise inanın milletvekilinin kim olduğunun da bir önemi yoktur. Parti olarak kendimizi büyütmemiz gerekiyor. Bunun içinde örgütle beraber çalışan, örgütü sokaklarda harekete geçiren bir organizasyona ihtiyaç vardır. Ben bu göreve talibim. Yakama rozet takmaktan ziyade örgütle beraber çalışmaya talibim, örgütümüzü yüceltmeye talibim, örgütümüzü kıymetli hale getirmeye talibim” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here