Bir Devir Daha mı Kapanıyor?

0
62

idçspor15Kentimizi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta temsil eden İskenderun Demir Çelikspor’da kötü gidişe yönetimin el atamaması tepkilere neden oluyor. İskenderun Demir Çelikspor’un bu acı durumu beraberinde bazı soruları akıllara getirirken, spor kamuoyunda ise ‘Kırmızı-Lacivertlilerin 5 yıldır yer aldığı 2. Lig serüveni acaba bu sezon sonunda son mu bulacak?’ sorusuna cevap aranıyor!

Ligin ikinci yarısına sondan dördüncü sırada başlayan 2. Lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ikinci devrede oynadığı 9 maçtan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 5’te mağlubiyet aldı. İkinci yarıda topladığı 6 puan ile sondan üçüncü sıraya düşen İskenderun Demir Çelikspor’un bu düşüşüne dur demek için ne yönetim ne de İskenderun kamuoyunun hiçbir şey yapmaması, İskenderun’un her alanda sahipsizliğini ortaya koymaktadır.

İDÇspor Kulüp yönetimi de uzun süredir kötü gidişe karşın, ara transfer döneminde de takımdaki eksikleri gidermek adına hiçbir takviye yapmayarak, bu kötü gidişe resmen seyirci kaldı. Acilen müdahale edilmesi durumda bile en azından takımın bu sezon ligde kalması sağlanabilir ve önümüzdeki sezonda güçlü bir kadro ile bir üst ligi hedefleyen bir takım oluşturulabilir. Ama ne yazık ki bu konuda somut adım atılmazken; İskenderun Demir Çelikspor’un da bu tutum karşısında sezon sonunda 3. lige düşmesi kaçınılmaz gibi gözüküyor. İkinci ligdeki 5. sezonunu yaşayan Kırmızı-Lacivertlilerin bu kadar aciz olduğu daha önce görülmemişti!

İskenderun kamuoyu adına şimdi buradan İskenderun Demir Çelikspor yönetimine soruyoruz! Ara transfer döneminde takıma neden futbolcu alınmadı? Bu kötü gidiş karşısında neden radikal karar alınmadı? Bu durum Büyük Hatayspor Projesinin bir parçası mıdır? 5 yıldır oynadığı 2. lig serüveni İDÇspor için burada son mu buluyor?

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here