Aysun Pekmezci Altın Madalya’ya Uzandı!

0
260

tekvando12Anadolu Yıldızlar Tekvando Ligi yarı final müsabakasından altın madalya ile dönen Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları, bundan sonraki şampiyonalar için büyük umut verdi. 41 kg’da Aysun Pekmezci müsabakalarda bütün rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı.

15-16 Mart 2014 tarihleri arasında Kayseri’nin İncesu ilçesinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Tekvando ligi yarı final müsabakalarında mücadele eden temsilcimiz Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü eli boş dönmedi. Tekvando alt yapısını güçlendirmek ve olimpiyatlarda yarışacak sporcuların yetişmesi açısından büyük önem taşıyan bu ligde yarı finale, temsilcimizin yanı sıra Ankara, Konya, Kayseri, Adana, Karaman, Mersin, Antalya, Nevşehir, Yozgat, K.Maraş ve Niğde illerinin temsilcileri katıldı. İki gün boyunca süren müsabaka kıran kırana geçti. İlimizi temsil eden kulübün sporcularından Aysun Pekmezci 41 kg’da mücadele ederken, bütün rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Bir diğer sporcumuz Derya Albayrak ise +59 kg’da ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazandı.

Elde edilen başarıdan dolayı düşüncelerini dile getiren Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan; “Sporcularımızın performansları üst düzeydi. Bir altın bir de gümüş madalya aldık. Buda şunu gösteriyor ki sporcularımız bundan sonra yapılacak Türkiye Şampiyonasında sıkletlerinin favori isimleri olmuşlardır. Bu başarıları almamızda her zaman yanımızda olan ve bize maddi manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emrullah Taşkın ve İskenderun Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Ali Arıkoğlu’na da tekvando camiası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here