Bingöl; “Milletvekili Sayısını Beş Düşüneceğiz, Hedef Altı Olacak”

0
99

tekin bingöl1Başkan Savaş, Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’le Bir Araya Geldi

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden Sorumlu Tekin Bingöl, Parti İl Binasında partililerle bir araya geldi. Bingöl; “Milletvekili seçimlerinde dört sayısını unutacağız, sayıyı beş düşüneceğiz, altı hedefimiz olacak” dedi.

Parti Binasında Milletvekilleriyle, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ, Arsuz, Defne Belediye Başkanları, ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ve parti üyeleriyle bir araya gelen Bingöl, Milletvekili aday adaylarına başarı dileğinde bulunarak; “Gerçekten 30 aylık süre içerisinde arkadaşlarımız özveriyle çalıştı. 2 seçim yaşandı dolayısıyla onların aday olma hakları var ve hakkı da doğal olarak kullanıyorlar. Kendilerine şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

tekin bingöl2

Milletvekili aday adaylarının ve partililerin hiçbir kırgınlığa küskünlüğe meydan vermeden çalışmaları gerektiğine vurgu yapan Bingöl; “Partililerimiz dayanışma ruhunu geliştirerek Hatay’daki 30 Mart başarımızı, çok daha fazla milletvekili çıkararak göstereceğiz. Milletvekili çıkarmada dört sayısını unutacağız, sayıyı en az beş düşüneceğiz, altı hedefimiz olacak, yediyi yaparsak CHP iktidar yürüyüşünü Hatay’dan başlatmış olacak” dedi.

Yaptığı konuşmanın ardından Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, Milletvekilleri, Başkan Savaş, İlçe Belediye Başkanları basına kapalı olarak bir toplantı gerçekleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here