Bilfen Okullarında Cumhuriyet Coşkusu

0
569

cumhuriyet-bilfen12015-2016 Eğitim-öğretim döneminde İskenderun’da hizmet vermeye başlayan Bilfen Okulları, cumhuriyetin ilanının 92. yıl dönümünü adına yakışır bir coşkuyla kutladı. Bando gösterisi ile başlayan 29 Ekim kutlamaları Cumhuriyet Oratoryosu ile devam etti. Öğrencilerden oluşan koronun tek yürek olup seslendirdiği marşlar konferans salonunu dolduran tüm izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken “Efem” türküsüne canlı dans performansları ile eşlik eden lise öğrencileri; izleyici koltuğunda yer alan veli, öğretmen ve öğrencilerden tam not aldı.

cumhuriyet-bilfen2

Eğitim kalitesinden daha fazla öğrencinin faydalanması amacıyla son yıllarda sadece İstanbul ile sınırlı kalmayarak yeni başarılar için yeni okullar açan Bilfen, İskenderun Kampusu’nu da bu eğitim-öğretim döneminde açtı. 27 yılı geride bırakan köklü bir eğitim geçmişine sahip Bilfen Okullarının tüm kampuslarında her yıl düzenli olarak kutlanan Cumhuriyet Bayramı, bu yıl İskenderun’daki okulda da kutlandı.

cumhuriyet-bilfen3

Atatürk’ün milletimize eşsiz bir armağanı olan cumhuriyetin 92. yaşı, Bilfenli öğrencilerin sergilemiş olduğu güzel performanslarla adeta bir şölene dönüştü. Aynı kararlılıkla çağdaş nesiller yetiştirmeye devam eden Bilfen Okulları, bu özel günü de öğrencisi, öğretmeni ve velisi ile coşku içinde kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here