Bilen; “Laf Değil İcraat Yapıyoruz”

0
110

chp belen13CHP Belen İlçe Başkanlığının Belen’de çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, Belen’in yararına olacak çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ile sürekli irtibat halinde olduklarını vurguladı.

Atik Yaylası yol güzergâhının kötü durumuyla ilgili yaptıkları görüşmeler sonucu yol ıslah çalışmalarına başlandığını anlatan Bilen; “Laf değil icraat yapıyoruz. Bu bağlamda, Belen halkından gelen bilgiler doğrultusunda yapılan çalışmalarla da onaylanan aksaklıkların giderilmesi adına geçen haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’la beraber tespitini yaptığımız Atik Yaylası yol güzergâhının içler acısı halinin giderilmesi adına Atik yolu ıslahına başlanılmıştır.

chp belen14

Yol düzenleme çalışması yaz dönemi olması ve yayla turizminin artmasından dolayı ivedilikle yapılmakta, Belen ve Belen dışından gelen vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. Atik yolu esnaflarımızın da yüzünü güldüren bu durum halkımızın takdirine bırakılmıştır. Verilen sözlerin tutulmasına halkın Büyükşehir Belediyemize karşı güvenini artırmıştır. Bundan sonra da yapılan hizmetler siz değerli halkımızla da paylaşılacağının altını çiziyoruz.

Hizmetlerin bir yenisi de Belen’in su sorununun çözülmesi adına olacaktır. Bir dizi altyapı çalışmaları yapılarak en kısa sürede su sorununun da tarihe karışacağının müjdesini verebiliriz. Daha iyi ve yaşanılabilecek Belen için bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here