Beykoz; “Taraftarsız Bir Maç Düşünmüyorum”

0
213

kırıkhanspor (25)Bu hafta sonu yapılacak olan Silivri maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Kırıkhanspor’da Teknik Direktörü Ali Beykoz, taraftarsız bir maç düşünemediğini kaydetti. Kulüp Başkanı Sait İçlin ise; “Zorlu haftalara girdiğimiz şu günlerde kırgınlıkları bir kenara bırakarak Kırıkhanspor’u desteklememiz gerekmektedir” dedi.

Kırıkhanspor’da, Arsin galibiyetinin morali ile yüzler gülüyor. Son antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Beykoz, geçtiğimiz hafta Kırıkhan tarihinin en önemli maçlarından birini oynadıklarını belirtti. Beykoz; “Maçı kaybetmemiz halinde Arsinspor ile aramızda 6 puan fark olacak ve gelecek adına sıkıntılar yaratacaktı. Oyuncularımız çok iyiydi, çok önemli bir galibiyet aldık ama onu unuttuk.

kırıkhanspor (26)

Çünkü önümüzde ondan daha önemli bir Silivri maçı var. Bu maçta bizin için mutlaka kazanılması gereken bir maç. Önümüzde kalan 7 maç için rahat etmemiz gerekiyorsa bu maçı mutlaka almamız gerekiyor. Takımımızda şu anda Gökhan Aydıngün’ün hafif bir sakatlığı var. Cezalı futbolcumuz bulunmuyor” değerlendirmesinde bulundu. Beykoz, bu hafta yapılacak olan önemli maç öncesi taraftarlara da çağrıda bulunarak, taraftarsız bir maç düşünemediğinin altını çizdi.

Kırgınlıkların bir kenara bırakılarak Kırıkhanspor’u desteklemek gerektiğini kaydeden Kulüp Başkanı Sait İlçin ise takımın antrenmanını, Futbol Şube Sorumlusu Veli Özdoğan, yeni oluşumun içerisinde yer alan Mete İçcan, Mehmet Öztürk, İsmet Öz, Bekir Mutluer, Sökmen Doğan, Ekrem Sarcan ve taraftarlarle birlikte izledi. Eski başkanlardan Mete İçcan antrenmanın ardından futbolculara tatlı ikram etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here