Beş Temmuz İlkokulu 2-G Sınıfının Karne Heyecanı

1
1298

karne heyecanı2Tüm yurt ve kent genelinde olduğu gibi 5 Temmuz İlkokulu 2-G sınıfı öğrencileri de karne alarak, tatile girmenin sevincini yaşadı.

Karnelerini tek-tek sınıf öğretmenleri Özcan Kara’nın elinden alan minik öğrenciler karnelerini alır almaz anne ve babalarının yanlarına koştu. Tatilde öğrencilerinden sadece bol-bol kitap okumalarını isteyen Sınıf Öğretmeni Özcan Kara tüm öğrencilerine birer kitap armağan etti.

Velilerin de katılım gösterdiği karne töreninde, anne babaların çocuklarından daha çok heyecanlı oldukları gözlendi.

karne heyecanı3

Ana Sınıfı Öğrencilerinin İlk Karneleri

Öte yandan Mithat Paşa İlkokulu Anasınıfı öğrencileri de 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin ardından ilk kez karne almanın heyecanını yaşadılar. Okula ebeveynleri ile birlikte gelen ana sınıfı öğrencilerine karnelerini dağıtan Ana Sınıfı Öğretmeni İlkin Karaali, minikleri tek-tek sarıp öptü. İlkin öğretmen, bütün çocuklarının başarılı bir sezon geçirdiklerine vurgu yaparken; “Çocuklarımızın ilk karnelerinin heyecanını birlikte yaşıyoruz. Başarılı geçen bir dönemin ardından 15 günlük bir tatile giriyoruz. Minik öğrencilerimize doya-doya dinlenebilecekleri bir sömestri tatili diliyoruz” diye konuştu.

karne heyecanı4

1 YORUM

  1. Sevgili öğretmenim, 1987-1990 yılları. O zamanlar şöyle demişti. Yıllar sonra belki biryerde karşılaşacağız ve ben sizinle gurur duyacağım. Özcan öğretmenim, yıllar sonra ilk karşılaşma ve ben sizinle gurur duyuyorum. Sevgi ve saygı ile öpüyorum ellerinizden.

    Derya Ölmez
    Belen İlkokulu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here