Beş Koldan Tam Gaz Heyecan!

0
107

spor-program2Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, grupta zirve mücadelesi yapan Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Mavi-Turunculu ekip bu önemli maç için İzmir’e gitti. Bugün maçın oynanacağı stat da hafif bir idman yapması beklenen Körfez İskenderunspor’da hedef bu maçtan da galibiyetle ayrılarak bir seri yakalamak. Hafta boyunca bu önemli maça hazırlandıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Grupta kritik bir konumdayız. Acilen puanlar almamız gerekiyor. Buradan hareketle Menemen Bld. maçına iyi hazırlandık. Galip gelmek istiyoruz” dedi.

İkinci Ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor ise Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde çalışan Bordo-Beyazlılar galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Antakya Atatürk Stadyumunda son yapılan antrenmanda Ankaragücü maçı taktik çalışmasını yapan Bordo-Beyazlılar 9 Şubat Pazartesi günü oynanacak olan maça kadar futbolcuların hazır hale gelecek.

İkinci yarının ilk maçında farklı bir galibiyet alan ve daha sonraki haftayı bay geçiren Kırıkhanspor bir haftalık aranın ardından, hafta sonunu Batman deplasmanında geçirecek. İkinci devreye büyük moralle başlayan Sarı-Lacivertli ekipte tek hedef alt sıralardan uzaklaşmak hedefindeki Batman Petrolspor A.Ş. maçından galibiyetle ayrılmak.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcilerimizden Payasa Belediyespor haftayı sahasında Çine Madranspor’u ağırlayarak geçirecek. Erzin Belediyespor ise Beylerbeyi deplasmanında puan arayacak. Haftanın programı şöyle olacak:

Menemen Belediyespor-Körfez İskenderunspor

8 Şubat 2015 Pazar Saat:13.30

Menemen İlçe Stadı

Bilal Emektar, Bayram Aydın, Enes Vahit Çavuş

Hatayspor-MKE Ankaragücü

9 Şubat 2015 Pazartesi Saat:13.30

Antakya Atatürk Stadı

Sertan Bakan, Mehmet Vargün, Gürsel Yelkenci

Batman Petrolspor A.Ş.-Kırıkhanspor

8 Şubat 2015 Pazar Saat:13.30

Batman 16 Mayıs Stadyumu

Gökhan Esen, Alper Uslu, Murat Güçlü

Payas Belediyespor 1975-Çine Madranspor

8 Şubat 2015 Pazar Saat:13.30

Payas İlçe Stadı

Doğu Yılmaz, Ünal Doğru, Yasin Kılıç

Beylerbeyispor-Erzin Belediyespor

8 Şubat 2015 Pazar Saat:13.30

Beylerbeyi 75.Yıl Stadı

Emrah Yılmaz, Turhan Akbaş, Emre Bolel

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here