Belen’de de Cumhuriyet’in 92.Yılı Törenlerle Kutlandı

0
94

cumhuriyet-belen1Cumhuriyet Bayramı 92. yılı, Belen’de de çeşitli etkinliklerle kuştandı. 28 Ekim günü saat 13.00’te Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başlayan programa, 29 Ekim günü saat 08.30’da Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın makamında tebrikatı kabul etmesi ile devam edildi. Daha sonra Sebati Günenç İlkokulu bahçesinde icra edilen kutlama programına geçildi.

Okul bahçesinde icra edilen program, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması, Kaymakam Aydın’ın beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte törene katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ve Kaymakam Aydın’ın, günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti.

cumhuriyet-belen2

Öğrencilerin hazırlamış olduğu jimnastik gösterisi, şiirlerin okunması, öğrenci korosunun türkü sunumu, Belen Belediyesi tekvando kursu öğrencilerinin gösterisi, Cumhuriyet Bayramı konulu etkinliklerde çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi seremonisi akabinde yapılan geçit resmi ile program sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here