Belen Temsilcisi Liderliğini Sürdürdü

0
142

Belen Belediyespor: 5 Altınkaya Belediyespor: 2

Hatay Amatör Küme Süper Liginde heyecan Belen Belediyespor ile Altınkaya Belediyespor arasında oynanan karşılaşma ile devam etti. 5 Temmuz dış sahasında oynanan müsabakada Belen temsilcisi her iki yarıda atılan gollerle Altınkaya Belediyespor’u 5-2 mağlup  etti.

Hatay Bölgesi Hakemlerinden Harun Kiraz, Çağrı Kaya ile Fatih Ateş’in yönettiği müsabakada Belen Belediyespor’a 3 puan kazandıran golleri Arif (2), Sinan, İsmail ile Anıl atarken, misafir ekip Altınkaya Belediyespor’un gollerini ise  Ahmet ile Uğur attı. Alınan bu sonucun ardından Belen Belediyespor, topladığı 28 puan ile grup liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmayı Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar ile Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık taraftar topluluğu izledi. Başkan Yılmazlar, yaptığı açıklamada sporun önemine değinerek; “Belen Belediyesi olarak spora ne kadar önem verdiğimizi, aldığımız sonuçlarla gösteriyoruz. Hatay Amatör Küme Süper Liginde lider olan takımımızın sezon sonuna kadar başarılı bir performans sergileyeceğine yürekten inanıyorum ve kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here