“Belen İlçemizin Önemli Sorunundan Biri Olan Pazar Yerine Neşter Vuracağız!”

0
85

chp belen15CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen İddialı!

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP Belen Belediye Başkan adayı Fevzi Yüksel’in gündeme taşıdığı ve göreve geldikleri takdirde altı ay içerisinde Pazar yerini yapacağı sözünü hatırlatan CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, belediyeyi kazanamadıkları halde bu konudaki projelerini Büyükşehre aktardıklarını vurguladı.

Konunun takipçisi olacaklarını da belirten Bilen, Belen’e yakışmayan bu duruma Büyükşehrin el atacağını ve Belen’in çağdaş bir yapıya sahip olacağını kaydetti.

Belen’in yararına olan tüm çalışmalarda Büyükşehirle koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Bilen; “Hatay Büyükşehir yapılanması kolay olmamasına rağmen, sizlerinde bildiğiniz ve takdir ettiğiniz gibi Belen’in sorunlarına ivedilikle el atılarak sorunlar giderilmiş, çeşitli noktalarda Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları halen devam etmektedir.

Mevcut Pazar yerinin içler acısı bu durumunun ortadan kalkması adına Belenli yeni bir pazar yeri istiyor ve bu pazar yerini de CHP Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirecektir.

Söz Senettir, Senedin İcralık Olmaması İçin Çalışıyoruz

Bu arada yapılan Büyükşehir Belediye meclisinde de takip ettiğimiz kadar Belediyeyi çalıştırmama adına muhalif üyeler iş başında görülüyor ve halen Büyükşehir’in hazımsızlığı devam etmektedir.

Hatay hepimizin. Seçim yarışı geride kaldı, önümüze bakalım. Medeniyet şehri Hatay’a ne yapılabilir ona bakalım. Bizler İlçe Başkanından, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve diğer üyelerimize kadar hep beraber yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir’e teşekkürlerimizi bildirir, verilen sözlerin ne denli önemli olduğunu hatırlatırız. Bizim için söz senettir. Senedin icralık olmaması adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here