Belen CHP Heyeti Öğretmenlerin Yanındaydı

0
86

chp belen3724 Kasım Öğretmenler günü kutlaması, Belen Kaymakamlığı Konferans salonunda gerçekleştirildi. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen ve üyeleri de öğretmenler günü kutlama programına katılarak öğretmenlerin sevincine ortak oldu.

CHP Heyeti daha sonra Belen Atatürk Ortaokuluna da bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul Müdür ve öğretmenleriyle sohbet eden CHP Heyeti, Öğretmenlerin günün kutlayarak onlara çiçek takdim etti.

Öğretmenler gününde öğretmenlerin sorunlarına değinen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Bizleri, yetiştiren düşünmemizi sağlayan, özgür bir birey olarak şekillendiren eli öpülesi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü canı gönülden kutluyorum. Ülkemizde yaklaşık 800 bin öğretmen görevindeyken 300 bine yakın öğretmenimizde atama beklemektedir.

chp belen38

Maalesef görev başında olan ve atama bekleyen öğretmenlerimizin sorunları artarak devam etmektedir. Birçoğu kredi kartı borcunu ödeyemezken, birçoğu da ek işte çalışmak zorunda kalmaktadır. AKP iktidarı tarafından mağdur edilen öğretmenlerimizin hali içler acısıdır, müdür ve müdür yardımcısı atamalarında liyakat bakılmadan her türlü siyasi baskı yapılarak yandaş yönetici ataması yapılmış şimdi de aynı uygulama öğretmenler için başlatılmıştır. Her yerde olduğu gibi senden benden uygulaması eğitim alanında çirkin yüzünü göstermiştir ve göstermeye de devam etmektedir.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlerinin onun gösterdiği hedefler doğrultusunda özgür, araştıran, sorgulayan, laik cumhuriyetten yana bir nesil yetiştireceklerine inancım tamdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here