Bahçeşehir Koleji Öğretmenler Gününü Coşkulu Kutladı

0
322

bahçeşehir koleji9İskenderun Bahçeşehir Koleji’nde Öğretmenler Günü kutlandı. Okul Aile Birliği üyelerinin öğretmenleri kutlamasıyla güne başlayan Bahçeşehir Koleji öğretmenleri, ardından ilk olarak ortaokul öğrencilerinin hazırladığı programı izledi.

Yabancı Dil öğretmenlerinin hazırladığı program, bir öğrencinin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla başladı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra sahneye gelen öğrenci, kendi yazdığı kompozisyonu izleyenlere sundu. Okul korosunun seslendirdiği şarkıların ardından öğretmenler sahneye çıkarak Öğretmen Marşı’nı söylediler.

İkinci olarak, ilkokul öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu kutlama programı izleyenlerin beğenisine sunuldu. Bir sınıf öğretmeninin yaptığı açılış konuşmasından sonra, öğrenciler çeşitli şiirler okudu. Daha sonra ilkokul korosu şarkılar söyledi ve ana sınıfı öğrencileri bir tekerleme seslendirdi.

Programın bitiminde sahneye gelen Okul Müdürü Sefai Server Dik; “Atatürk’ün eğitim anlayışı ve kurumumuzun vizyonu doğrultusunda çocuklarımızı geleceğe taşıyan, siz değerli öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü sevgiyle ve saygıyla kutluyorum. Bir ülkenin çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkündür. Bu yolda öncülük eden, geleceğe ışık tutan, yol gösteren siz değerli öğretmenlerin bitmek bilmeyen heyecanı ve yorulmayan yürekleridir.

Türkiye’nin eğitimdeki lideri Bahçeşehir Koleji, siz değerli öğretmenlerimizin üstün çabaları ile ülkemizin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olacak bireyler yetiştirmeye devam edecek” dedi ve etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here