Belen Belediyespor Liderliği Sürdürüyor

0
249

belen bldspor2Hatay Amatör Küme Süper Liginde Haftanın En Önemli Maçı Beraberlikle Sonuçlandı…

Hatay Amatör Küme Süper Liginin 15. haftasında Antakya’da 3 karşılaşma oynandı. Haftanın en önemli karşılaşmasında Defne 2013 spor ile grup lideri Belen Belediyespor karşı karşıya geldi. Çekmece sahasında yapılan bu karşılaşmada taraflar 1-1’lik beraberlikle puanları paylaştı.

Hatay bölgesi Hakemlerinden Abdullah Çaparoğlu, Yunus Kala ile Aziz Olcay Olgaç’ın yönettiği müsabakada Belen Belediyespor’un golünü 3. dakikada Özgür atarken, ev sahibi Defne 2013’ün golünü ise 43. dakikada penaltıdan Selim kaydetti.

Grup Lideri Belen Belediyespor

Hatay Amatör Küme Süper Liginin 15. haftasında yapılan karşılaşmaların ardından Belen Belediyespor, topladığı 34 puanla liderliğini sürdürdü. Lider Belen Belediyespor, şu ana kadar oynadığı 15 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik alarak Süper Ligde yenilgisi olmayan tek takım unvanını elinde bulunduruyor.

Belen Belediyespor’u, 32’şer puanla Defne 2013 Spor ile İskenderun Belediye Gençlikspor takımları takip ediyor. Bu takımları ise 27 puanla Sümerspor, 26 puanla Gözcüler Belediyespor, 23 puanla İskenderunspor 1967 takip ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here