Belen Belediyesine Emekli Albay Talip Oldu

0
505

belen akpAk Parti Belen Belediye Başkanlığı için Emekli Albay Ali Başar aday adaylığı başvurusunda bulundu. Belen Kıcı Köyü nüfusuna kayıtlı Emekli Albay Ali Başar, Belen Belediye Başkanlığı için başvuru dilekçesini, Ak Parti İlçe Başkanlığına teslim etti.

Belen Lisesi’nin ilk mezunlarından olay E. Albay Ali Başar, çevresinde; prensiplerinden taviz vermeyen, doğru, dürüst ve disiplinli kişiliğiyle tanınıyor. Belen Kıcı Köyü’nün geniş ailelerine mensup olan Ali Başar, köyün ilk okuyan gençleri arasında yerini almakla beraber halkına uzak olmadığı biliniyor. Belediye Başkanlığını kazandığı takdirde başarılı olacağı adından uzun süre söz ettireceği söyleniyor.

Belen Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Dağlı, aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmasında; “Adaylık başvurusu yapan arkadaşımız Ali Başar’ın engin devlet deneyimi ve tecrübelerine güveniyoruz. Kendisi içimizden biri, Belen’e yabancı değil. Aday olduğu takdirde Belediye Başkanlığını kazanacağına inanıyoruz” dedi.

Emekli Albay Ali Başar da törende yaptığı kısa konuşmasında, memleketin çeşitli yerlerinde ve Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirterek, tecrübelerini ve bilgi birikimlerini hemşerilerine aktarmak için siyasete girdiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here