“Belediyeciliği Biliyorum, İskenderun’u da Çok İyi Tanıyorum”

0
114

seyfi dingil2Belediye Başkanı Aday Adayı Seyfi Dingil’den Gazetemize Ziyaret

Gazetemiz İdarehanesini ziyaret eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’un yıllardan beri hükümetten hak ettiğini alamadığını, alabilmesi içinde Ak Partili bir adayın belediye başkanı olması gerektiğini belirtti.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil ile İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ahmet Dönmez, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile İskenderun’un gündemine ilişkin sohbet eden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil; “Ben şuanda aday adayıyım. Adaylık konusu parti içi yarıştır. Kimin aday olacağı nasip işidir” dedi.

seyfi dingil3

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Dingil; “İskenderun 40 yıldır hükümetten hak ettiği hizmeti alamamaktadır. Bunun nedeni de iktidar partilerinin İskenderun’da belediye başkanlığını alamamasından kaynaklanmaktadır. Belediyeciliği biliyorum, bu kenti de çok iyi tanıyorum. Koalisyon olan hükümetlerden hizmet almak zor ama tek başına iktidardan hizmet almak daha kolaydır. Bu iktidarın nimetlerinden faydalanmalıyız. Aday olmam ve belediye başkanı seçilmem durumunda da hükümetin nimetlerinden hak ettiğini alması için gerekli çabayı göstereceğimin sözünü buradan bir kez daha veriyorum” diye konuştu.

Gezi parkı ve Suriye olayları ile ilgili de kenti ve ilimizi karıştırmak isteyenlerin çok olduğuna vurgu yapan aday adayı Seyfi Dingil, buna kendilerinin olduğu gibi hiç kimsenin izin vermemesi gerektiğini vurguladı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ve İskenderun’da bu yarışın her zaman seviyeli gerçekleştiğini kaydederek; “Önemli olan İskenderun’umuzun kazanmasıdır. Seçim sonunda kim başkanlık koltuğuna gelirse gelsin tüm mesaisini kentin gelişmesi adına harcamalıdır. Bu gönül işine talip olan herkese, bu yarışta başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here