Belediye Meclisi Toplandı

0
83

bld-meclis toplantısı (60)İskenderun Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Belediye Meclis salonunda Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan mecliste gündem maddelerine geçmeden önce Başkan Seyfi Dingil, belediyenin son zamanlardaki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karayolları arsasının mülkiyetinin artık İskenderun halkının olduğuna vurgu yapan Başkan Seyfi Dingil, “Bu konu üzerinden kimse siyaset yapmamalı. Bu alan yeşil alan olarak kullanılacak ve içerisine çok amaçlı kültür merkezi ve konferans salonları yapılacak” dedi.

bld-meclis toplantısı (61)

Bazı meclis üyeleri de gündem dışı söz alarak Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin katledilmesi ve iki polisimizin şehit olmasıyla ilgili kısa birer konuşma yaparak bu tür olayların son bulmasını temenni ettiler.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemde bulunan maddeler komisyonlarda görüşülmek üzere havale edildi. Buna göre gündemin 5 ve 6ncı maddeleri imar komisyonuna diğer maddeler ise plan ve bütçe komisyonuna gönderildi. İskenderun Belediye Meclisi Aralık ayı oturumuna önümüzdeki hafta içerisinde devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here