Belediye Meclisi Tek Maddeyle Toplandı

0
54

belediye meclisi (25)Meclis gündeminde bulunan tek maddelik konuyu görüşmek üzere geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü olarak toplanan Belediye Meclis üyeleri, önceki toplantıdan kalan 29 adet imar komisyon raporunu görüşerek, karara bağladı.

İskenderun Belediye Meclis salonunda Meclis Başkanvekili Özer Çağşar başkanlığında başlayan meclis toplantısı, daha sonra Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in katılımıyla da devam etti. 5 Ağustos 2013 tarihinde yapılan Belediye Meclis toplantısında, belediye meclisince kent merkezi için yapılmış olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Revizyon İmar Planına yapılan itirazların Belediye Meclisince gruplandırılarak görüşülmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporlarının 98 adedi görüşülmüştü.

belediye meclisi (26)

Kalan 29 adet İmar Komisyonu Raporu da geçtiğimiz haftaki olağanüstü gerçekleştirilen toplantı sonunda görüşüldü ve karar bağlandı. Belediye meclisi, bir önceki toplantı ile toplamda 127 adet İmar Komisyon Raporunu görüşerek, karara bağlanmış oldu.

İskenderun Belediye Meclisi, gündem tek maddelik gündemin görüşülmesinin tamamlanmasıyla, oturumunu kapattı. Belediye Meclisi’nin bir sonraki olağan toplantısı, 5 Eylül 2013 Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here