Belediye Meclisi Bugün Toplanacak

0
53

bld-meclis toplantısı5İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 1 Temmuz 2014 Salı günü (bugün) saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak. Belediye Meclisi gündemindeki şu konuları görüşecek;

1-Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait Şevre mıntıkası 3224 nolu parselin Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı gereğince tescilli mezarlığın ifraz sonucu bölünen 6 nolu kısma aktarıldığı ve İlkokul Alanının Bakanlık görüşü doğrultusunda Özel Eğitim Tesisi Alanına dönüştürülmesiyle ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu.

2-2014 yılında Belediyemizde ihtiyaç duyulması halinde toplam 21 adet sözleşmeli personel çalıştırılması ve unvanların karşısında gösterilen ücretlerin ödenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

3-Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü kadrosunun iptal edilerek yerine Yapı Kontrol Müdürlüğünün kurulması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

4-10.01.2011 gün ve 9 sayılı meclis kararı ile kabul edilen Etüt Proje Müdürlüğüne ait görev ve çalışma yönetmeliğinin, yeniden düzenlenen 2. bölüm görevlerinin meclisce görüşülmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

5-Kentsel Tasarım Müdürlüğünün görev, sorumluluk ve yetki esaslarını belirleyen yönetmeliğin meclisce görüşülmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi.

6-Belediyemize ait 2. Mıntıka 857 parsel üzerindeki binamızın Rehberlik Araştırma Merkezi olarak kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.

7-6360 Sayılı Kanun ile tüzel kişiliği sona erip Belediyemize bağlanan Karayılan, Sarıseki, Azganlık, Denizciler ve Bekbele Belediyelerinin 2014 yılı Kesin Hesap Cetvelleri ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.

8-Teknopark Hatay A.Ş. Kurucu Şirketine, Belediyemizin %5 hisse alarak ortak olması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here