Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den İş Dünyasına Ziyaret

0
85

bld-sanayi kuruluşları1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’la birlikte, bölgemizde faaliyet gösteren Limak Port, Atakaş ve Yazıcı Demir-Çelik A.Ş.’ye ziyaretlerde bulunarak, işadamlarıyla fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yatırımcının ve iş dünyasının her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

İskenderun’un her anlamda büyük bir gelişme kaydettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil; “Bizler her zaman yatırımcının önünü açma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgemiz liman, denizcilik, demir-çelik alanında Türkiye’de önde gelen yerler arasındadır. Sizler ekonomiye ve istihdama katkı sunuyorsunuz. Her zaman kapımız sizlere açıktır. Bölgemizin, şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına üzerimize düşen ne varsa katkı vermeye hazırız. Yeter ki İskenderun gelişsin, kalkınsın” dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Limak Port İskenderun Genel Müdürü Cem Aysel, Atakaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Recep Atakaş, Yazıcı Demir-Çelik Turizm A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara ise, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmalarda başarı diledi.

Yapılan ziyaretler sohbet ortamında geçerken, karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here