Belediye Başkanı Seyfi Dingil Modernevler Muhtarlığı’nı Ziyaret Etti

0
129

bld-modernevler1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Modernevler Mahallesi Muhtarı Mehmet Mustafa Gözüküçük’ü ziyaret etti.

Modernevler Mahallesindeki muhtarlık binasında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Seyfi Dingil hem mahallelerde süren belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, hem de muhtar Mehmet Mustafa Gözüküçük’ün ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, mahalle muhtarlarıyla her zaman iletişim ve istişare halinde olduklarını söyledi. Başkan Seyfi Dingil açıklamasında; “Mahalle muhtarlarımızla ya telefonla ya da karşılıklı ziyaretlerimizle her zaman iletişim kurarak bilgi alışverişinde bulunuyor ve istişare halinde oluyoruz. Böylelikle çalışmalarımıza bu çerçevede yön verip, sorunlara etkili ve kalıcı çözümler getiriyoruz.

bld-modernevler2

Bu ziyaretimizde de hem muhtarımızla hem de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahallenin ihtiyaçları ve belediyenin çalışmalarıyla ilgili istişarede bulunduk. Muhtarlarımızla her zaman irtibat halinde olmaya devam edeceğiz. Her mahalleye muhtar evi yaptırıyoruz” diye konuştu.

Modernevler Mahallesi muhtarı Mehmet Mustafa Gözüküçük ziyaretinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “Sorunlarımızı her zaman yerinde tespit edip, çözümler bulan Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel ile bazı daire müdürleri de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here