Belediye Başkanı Dingil; “Yeni İskenderun’u Birlikte İnşa Edeceğiz”

0
461

bld-ziyaret730 Mart yerel seçimleri sonrası İskenderun Belediye Başkanı seçilen Seyfi Dingil’e kutlama ziyaretleri devam ediyor. İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Cemevi Yöneticileri Kemal Soysüren ve Gazi Ger, İskenderun Madeni İşler Odası Başkanı Ahmet Çardak, İskenderun Mar-Der Başkanı Salih Bayar, Dumlupınar Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı ve Takım Başkanı Yusuf Kaba’nın yanı sıra çok sayıda vatandaşta Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

bld-ziyaret8

Gerçekleştirilen bu ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dingil, önümüzdeki 5 yıllık dönemde mega projelerle İskenderun halkına hizmet edeceklerinin altını çizdi. İskenderun’u geleceğe taşıyacak projeleri ilçe halkının hizmetine sunacaklarını da kaydeden Başkan Dingil; “İskenderun’a hizmet etmek bizim için bir şeref. Halkımızın teveccühüne layık olacak şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri ilçe halkımızın hizmetine sunacağız. Yeni İskenderun’u hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Hayırlı olsun temennisinde bulunup, Başkan Seyfi Dingil’i tebrik eden ziyaretçiler ise; İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, tecrübeli ve tanınan bir isim olan Başkan Seyfi Dingil’in seçilmesinin ilçe için büyük bir kazanım olduğunu belirttiler. Sohbet ortamında süren ziyaretlerde, fikir alışverişinde de bulunuldu.

bld-ziyaret9

Mesleki Oda Yöneticilerinden Ziyaret

İskenderun’daki mesleki oda yöneticileri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek, görevinde başarı dileğinde bulundu.

Makamda gerçekleşen ziyarete, İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Bülent Bozdoğan, İskenderun İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Emin Havlioğlu, İskenderun Makine Mühendisleri Odası Saymanı Aylin Genç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Mesleki oda yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hep birlikte İskenderun’a en güzel şekilde hizmet verileceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here