Bayramlaşma Programında, Halk ile Devlet Protokolü Buluştu

0
27

Her bayramda düzenlenen, geleneksel hale gelen ‘Protokol-Halk Bayramlaşması’ bayramın birinci günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramı hep birlikte yaşadı.

Bayramlaşma programı İskenderun Belediyesi 1 Nolu Sosyal Tesisinde gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda, her dinden, her mezhepten, her görüşten de vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni, İskenderun’daki birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bayramlaşma programına, İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, adli, idari ve askeri erkân, resmi/özel kurum ve kuruluşların yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, iş insanları, STK’ların temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel bayram buluşması; sevinç, coşku ve heyecanla gerçekleşirken, halk ile devlet ricalinin en güzel buluşma örneği sergilendi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here