Başsavcı Akın İTSO’yu Ziyaret Etti

0
200

itso-ziyaret3Afyon’dan İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Abdulkadir Akın İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’ya iadeyi ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz aylarda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının, Başsavcısı Abdulkadir Akın’a hayırlı olsun ziyaretinin ardından İTSO Yönetimini ziyaret eden İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Akın, şehrin ekonomik ve genel durumu hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden bilgiler aldı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren ITSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Oda olarak her zaman gerek emniyetimiz gerekse adliyemiz, Kaymakamlığımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte İskenderun’un ekonomisinin gelişmesine katkı sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bölgemiz ekonomik yönden oldukça gelişmesi, sanayi, liman ve hizmet sektörü anlamında potansiyel bir şehir” şeklinde konuştu.

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ise: “İskenderun’un ekonomik potansiyeli oldukça yüksek. Başta İTSO olmak üzere sizin gibi sivil toplum örgütleri ve iş adamlarımızın istihdama katkı sağlamaları sayesinde bölgemizdeki ekonomik gelişmenin ve ihracatın daha da artacağına inanıyorum. Bu günkü ziyaretimde sizlere iadeyi ziyarettir. Bundan sonra daha sık görüşmeyi umut ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here