Başkan Tosyalı; “Sözümün Arkasındayım!”

0
44

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette meclisin son oturumunda yaşanan gerginlikle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Belediye Meclisinde CHP grubunun salonu terk etmesiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Başkan Tosyalı, Grup Başkanvekili Ali Mutlu’nun 15-20 dakika söz aldığını, konuştuklarının hepsinin yanlış olduğunu öne sürerek; “Hiçbiri doğru değil, bunları kabul etmem mümkün değil. Sayın Ali Mutlu Bey, sözümü geri almazsam meclisi terk edeceklerini söyledi. Meclisi terk etmek takdiri kendisine ait! Böyle tasarrufta bulundu, bunu niçin yaptı, kendisine sormak gerekir. Ama bugün de sözümün arkasındayım. Söylediklerinin hepsi yanlıştır, hiçbir doğruluk payı yoktur” dedi.

Peynirciler Pasajı esnafının kendisinden randevu talep ettiğini ve her istedikleri randevuyu aynı gün içerisinde kabul ettiğini de aktaran Başkan Tosyalı; “Kendilerinin geçmişe ait borçlarıyla ilgili iki kere encümen yaptık, ikisinde de kolaylık sağladık. Her çıkışlarında bana teşekkür ettiler. Israrla benden, ‘Cumhurbaşkanlığı kararnamesindeki yapılandırmadan yapabilir miyiz?’ diye istediler. Biz tabi yapılıp yapılmayacağını kimlere soracağız, ilgili müdürlerimize sorduk. Kapsamın içerisine girmediğini öğrendik. Ama ben şahsi yetkilerimi kullanarak kendilerine bir vadelendirme de yaptım, bundan dolayı da teşekkürlerini ilettiler. Ama Ali Mutlu beyin anlattıklarının hiçbirisinin olayla ilgisi yok!” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here