Başkan Tosyalı Mahalle Gezilerini Sürdürüyor

0
26

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehrimizin hak ettiği yere gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirtti. Tosyalı, Karayılan ve Kaledibi Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Mahalle ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Tosyalı; “Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz ve Belediye Meclis Üyemiz ile birlikte kıymetli mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte sürekli bir araya gelmeye devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Mahalle ziyaretleri kapsamında kıymetli halkımız ile bir araya geliyor, sorunları dinliyor tespit ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için var gücümüz ile yorulmadan çalışıyoruz. Birçok mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Bizleri muhabbetle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle muhtarları ve vatandaşlar yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tosyalı ve Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here