Başkan Tosyalı; “İskenderun 5 Temmuz Festivali Başlıyor”

0
35

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali´ etkinlikleri bugünden itibaren başlıyor.

Düzenlenecek olan festival hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “5 Temmuz Festivalini coşku ve heyecanla tüm hemşerilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.

İskenderun’a yakışan bir festival için hazırlıkların tamamlandığını da belirten Başkan Fatih Tosyalı; “Festivalde ünlü sanatçılar Eypio, Ekin Uzunlar ve Koray Avcı sahne alacak. Festival kutlama programı 5 Temmuz’da saat 09.00’da Atatürk Anıt alanına çelenk sunumu ile başlayacak. Ardından Belediyemizin düzenlemiş olduğu sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere katılacağız” diye konuştu.

Festival etkinleri çerçevesinde toplu nikâh törenine katılacaklarını belirten Başkan Tosyalı; “Festival boyunca spor karşılaşmaları, kortej yürüyüşü, çocuk etkinlikleri, Havai fişek gösterileri, bisiklet yarışı gibi birçok etkinlik düzenlenecek olup akşamları da sanatçılarımız halkımıza konser verecek. Festivalimize ilçe dışından birçok konuk katılacak. Kentimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz festivalimize tüm halkımız davetlidir. İskenderun’a değer ” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here