Başkan Tosyalı, Faaliyetleri ve Projeleri Anlattı

0
73

Kaldırım İşgallerine Geçit Yok!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne nezaket ziyaretinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bugüne kadar yapılan faaliyetlerin yanı sıra yapmayı hedefledikleri projelerden de bahsetti. Bu yıl içinde 45 mahallede 135 bin ton sıcak asfalt gerçekleşeceğini söyleyen Tosyalı, ayrıca son günlerde gündem oluşturan kaldırım işgallerine de geçit vermeyeceklerini belirtti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yapılan faaliyetlerin yanı sıra yapmayı hedefledikleri projeleri de basın mensuplarına anlattı. İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve ziyarete katılan üyelerle görüşen Başkan Tosyalı, belediyenin kentte yaptığı çalışmalar ve planladığı projeler hakkında bilgi verip, hizmetlere ilişkin görüş ve önerileri dinledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslihan Oğuzhan Akkoca ve belediyenin Basın Sorumlusu Ömer Soylu’nun da eşlik ettiği ziyarette konuşan Tosyalı, İskenderun’da kent içine 52 kilometrelik bisiklet yolu ve kültür-sanat-kongre merkezi çalışmasının sürdüğünü, Ziraat Bahçesi ile Millet Parkı alanlarına projelendirme çalışmasının devam ettiğini ifade etti.

Başkan Tosyalı ayrıca, son günlerde gündem oluşturan kaldırım işgallerine de geçit vermeyeceklerini belirterek, kurallara uyulması noktasında destek istedi. Başkan Tosyalı; “Kaldırımlar vatandaşlarımıza aittir. Gelişigüzel işgaller konusunda vatandaşlarımızın tepkilerine kulak verdik. Bundan sonra kaldırım işgallerine geçit vermeyeceğiz” dedi.

Fuar Yerini Yerel Esnafımıza da Açalım…

Kentimizde açılan “Yöresel Fuarlar” konusuna da değinen Başkan Fatih Tosyalı; “Biz her zaman esnafımızın yanında durduk. Bu sene büyük tepki gören Yöresel Fuara, bu sene sadece bir haftalığına izin verdik. Yerel esnafımız istesin, bu alanı kendilerine de açmak isterim. Biz kimse mağdur olsun istemiyoruz. Ancak, bu fuarlar AVM’lere de taşınıyor. O vakit neden kimse konuşmuyordu? Şehir dışından gelip, burada esnaflık yapan ya da buradan şehir dışında iş kuran arkadaşlarımız var. İş yapmasınlar mı? Ben her konuda istişareye ve her türlü kolaylığı sergilemeye hazırım” diye konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı, gazetecilere lokum ikram ederek, görüş ve önerilerini de dinlerken, İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de ziyaretlerinden ve verdiği bilgilerden ötürü Tosyalı’ya teşekkür etti. Terbiyeli, kent adına her türlü konuya destek olacaklarının da altını çizdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here