Başkan Seyfi Dingil, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

0
56

bld-muhtarlar1“Muhtarlarla Koordineli Çalışmalar Yürüteceğiz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe sınırları içerisinde bulunan mahalle muhtarlar ile geçtiğimiz hafta sonu Belediye Brifing Salonunda istişare toplantısında bir araya geldi. Burada muhtarlara seslenen Belediye Başkanı Dingil; “Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen istişare toplantısında, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlara yönelik konuşmasında ilçemizin büyüdüğünü ve geliştiği kaydeden Dingil; “2014 yılı mahalli idareler seçimleri sonrası İskenderun ilçesinin hem alan hem de nüfus olarak bir değişim ve gelişim gösterdi. İskenderun’a beş belde 11 köyün bağlanması ile hem alan hem de nüfus olarak artış oldu. Dengeli, planlı ve koordineli bir şekilde gelişen ve büyüyen ilçemizde bu hassasiyeti korumak ve devam ettirmek için siz muhtarlarımız ile sık-sık bir araya geleceğiz” dedi.

bld-muhtarlar2

Her mahalleye her kesime eşit hizmet götüreceklerinin altını her fırsatta çizen Belediye Başkanı Dingil; “Bizler mahalle muhtarlarına büyük bir önem veriyoruz. Çünkü mahallede sorun, istek ve eksiklikleri en iyi muhtarlarımız tespit ediyor. Muhtarlarımız, mahallesi ile ilgili her türlü sorunu bize bildirirse sorun daha kolay, daha çabuk çözülür. Bizler her zaman halkımızın 24 saat emrindeyiz” diye konuştu.

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olacağına vurgu yaptılar. Toplantıda muhtarlar sorunlarını anlatırken daire müdürleri de muhtarların sorunlarını not aldılar. Toplantının sonunda da muhtarların istekleri yapılması için gerekli talimatlar verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here