Başkan Savaş’a Soğuk Havada Sıcak Karşılama

0
109

savaş-yayladağı1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, halkın sorunlarını yerinde dinlemek, görmek ve çözmek amacıyla Yayladağı ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret etti ve bir takım incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Konca ile birlikte yoğun bir çalışma programına katılan Başkan Savaş, bu anlamda sırasıyla Sebenoba, Çakı, Karaköse, Aydınbahçe, Gözlüce, Yeditepe, Yayıkdamlar, Çandır ve Leylekli mahallelerini ziyaret ederek, hemşerileri ile bir araya geldi, sohbet etti ve sorunları dinledi.

Yayladağılılar tarafından “Yayladağı’nın Gururu ve Hatay’ın Gururu” sloganlarıyla sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, bu sevgiye layık olacaklarını ifade ederek, Hatay’ı hemşerileri ile el ele vererek kalkındırma hedefinde olduklarını söyledi.

Yayladağılı hemşerilerinin mahalleler özelindeki ve ilçe genelindeki sorunlarıyla tek tek ilgilenen Başkan Savaş, Hatay genelindeki tüm ilçe ve mahallelerin Büyükşehir Belediyesi’nin nimetlerinden maksimum seviyede faydalanacağının altını çizdi.

savaş-yayladağı2

Hizmet götürme noktasında tüm ilçelere birer öz evlat gibi yaklaştıklarını vurgulayan Başkan Savaş; “Hizmet ederken siyasi kaygı taşıma gibi bir durumumuz yok. Bu konuda tüm hemşerilerimin benden yana içinin rahat olduğunu biliyorum” dedi.

15 ilçe belediyesi ile koordineli ve ahenkli bir şekilde çalışmak istediklerini vurgulayan Başkan Savaş, Hizmet götürme çalışmalarındaki çatışma ortamının Hatay’a yalnızca huzursuzluk ve hizmet aksaklıkları getireceğinin altını çizdi.

Hatay’daki her mahalleyi altyapı sorunları çözülmüş, sosyal tesisleri olan ve tertemiz yollara kavuşturmak istediklerini belirten Başkan Savaş, bu noktada büyükşehir birimlerinin titiz çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

savaş-yayladağı3

Önce huzur sonra hizmet sloganıyla çıktıkları bu yolda huzur ve hizmet için durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Başkan Savaş; “Şükürler olsun ki hemşerilerim, huzurumuzu ve birliğimizi bozmaya yeltenen odaklara gerekli cevabı net bir şekilde verdi. Bundan sonra tek amacımız var olan huzurumuzu koruyarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek” dedi.

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından Başkan Savaş, hemşerileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here