Başkan Savaş’a Belen’de Görkemli Karşılama

0
66

lütfü savaş-belen1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen CHP İlçe Teşkilatı ve partililerle bir araya geldi. Belen’de görkemli bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, karşılamadan ötürü katılanlara teşekkür etti.

Başkan Savaş’ı, CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum, Belen CHP Belediye Başkan adayı ve İlçe yönetim kurulu üyesi  Fevzi Yüksel, üyeler ve Belen ilçesinde Başkan Savaş’tan talepleri olan partili partisiz çok sayıda vatandaş karşıladı.

Kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan CHP İlçe Başkanı Uçum; “Öncelikle bu ziyareti yaptıkları için Başkanımız Lütfü Savaş’a çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde gerçekten hizmet alanında bazı sıkıntılar var, bu sıkıntıları gidermek için çalışma içindeyiz” dedi.

lütfü savaş-belen2

Daha sonra söz alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da; “Öncelikle sizleri yürekten selamlıyorum. Gerçekten bu kalabalığın olması beni çok memnun etti. Sizlerin sorunlarının hepsini biliyorum. Benim daha önceki Antakya Belediye Başkanlığı dönemimde ilçeler içinde birçok ön çalışmalarımız oldu. Benim tespit ettiğim öncelikle yapılacak iş sudur. Çünkü şebekelerde çok kaçak var. Bu nedenle evlerde kullandığınız suyun yetersiz olduğunu ve susuzluk çektiğinizin farkındayım. Onun için biz yönetimi 30 Mart sonrası aldık.

Hatta şunu sizlere söylemek istiyorum. Büyükşehir yasalaşınca bazı prosedürler yapılmış olsa idi şimdi daha fazla yol kat ederdik. Onun için sizlerin biraz sabırlı olmanızı istiyorum. Birde kısa zamanda il genelinde 6000 kişinin katılımı ile anket çalışması yaptıracağım. Bu çalışma Belen ilçesinde 1500 kişinin katılımı ile yapılacak. Öncelikli olarak ne isterseniz ben onu ön plana almak ile sorumluyum. Sizden gelen oylar içinde teşekkür ediyorum.

Ayrıca yapacağımız çalışmaları; sırasıyla, mezarlıklar, mezbahaneler, otogarlar, haller, su ve kanalizasyon, yağmur suları olarak sıralayabiliriz. Sizler sabredin biz tüm sorunların hep birlikte üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here