Başkan Savaş, Payas Küçük Sanayi Sitesi’ni Ziyaret Etti

0
94

lütfü savaş-payas1“Hemşerilerimin İstekleri, Benim İçin Emirdir”

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay genelinde büyük bir özveriyle icra edilen hizmetleri yerinde inceleme çalışmalarına Payas ilçesinde devam etti.

Başkan Savaş’ın Payas’taki temaslarının ilk durağı Küçük Sanayi Sitesi esnafı oldu. Sanayi esnafı tarafından büyük bir ilgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Savaş, Hatay geneli itibariyle en ince ayrıntısına kadar planlanan hizmetlerin bir an önce icra aşamasına getirilmesi için Büyükşehir personelinin durmadan çalıştığını ifade etti.

Hatay genelinde öncelikli olarak altyapı çalışmalarına ağırlık verileceğini vurgulayan Başkan Savaş, ilçelerde yaşanan yoğun yağış neticesinde ortaya çıkan sonuçların altyapının önemini bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi.

lütfü savaş-payas2

Esnafın sorunlarının çözümüne her zaman için öncelik verdiklerini kaydeden Başkan Savaş; “Biz hizmet etmek için bu göreve talip olduk ve bu nedenle hemşerilerimin istekleri benim için bir emir mahiyetindedir” dedi.

Payas Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ekrem Vural ise yaptığı kısa konuşmada, HBB Başkanı Savaş’ı ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken; “Başkan Savaş’ın Payas’a ve Hatay geneline hizmet edecek en doğru insan olduğuna yürekten inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Altyapı ve yollar konusunda huzursuz olduklarını belirten Vural, HBB Başkanı Savaş’ın yaşanan bu temel sıkıntılara çözüm getirerek, Payaslıların kalbini bir kez daha kazanacağını ifade etti.

HBB Başkanı Savaş’ın Küçük Sanayi Sitesi’ndeki esnafın çoğu sorununa çözümler getirdiğini kaydeden Başkan Vural, kalan eksikliklerin de tamamlanması sonrasında esnafın HBB Başkanı Savaş’a müteşekkir olacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here