Başkan Savaş, İskenderun’daki Çalışmalarla İlgili Bilgi Aldı

0
181

lütfü savaş9Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay genelinde yaptığı ziyaretler kapsamında İskenderun’da çeşitli programlara katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

15 ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ederek, yürütülen hizmetleri yakından takip ederek yönlendiren Başkan Savaş, İskenderun’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili istişareler yapmak üzere Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) ile Türk Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen İskenderun şubelerinde eğitimciler ve kamu çalışanları ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlere, hizmetleri bölgede takip eden HBB 3. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin de katıldı.

İlçelerde kamu dayanışmasını sağlamak ve sorunların ivedilikle yetkili kurumlara iletilerek çözüm üretilmesi noktasında bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çeken Başkan Savaş, üretilen projelerle İskenderun’a katılan değerin hemşerilerine hayırlı olmasını diledi.

Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi’nin Tamamı Ay Sonunda Vatandaşın Hizmetinde

Başkan Savaş, İskenderun trafiğine soluk aldıracak Adliye-Arsuz Katlı Kavşağı’nın altgeçit kısmının trafiğe açılması sonrasında projenin tamamının ay sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacağının müjdesini verdi.

lütfü savaş10

İskenderun ve diğer ilçelere daha nice projeler kazandırmak üzere çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Başkan Savaş, PAC Meydanı’nda gerçekleştirilecek kavşak düzenleme çalışmalarının proje aşamasında olduklarını söyledi.

İskenderun’a Birçok Branşa Kucak Açacak Spor Kompleksi Projesi

Antakya’ya kazandırılan Türkiye’nin en büyük 2. Spor tesisi olma özelliği taşıyan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nin bir benzerini İskenderun’a kazandırmak istediklerini kaydetti.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı İskenderun Şube Başkanı İdris Lelik ile vakıf üyeleri, aynı zamanda Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Akça ile sendika üyeleri Başkan Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı değerli projelerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here