Başkan Savaş Erzin’de İncelemelerde Bulundu

0
53

lütfü savaş10Başkan Savaş;  “Önceliğimiz Altyapı”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş ilçe ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Başkan Savaş, Erzin’deki mahalle muhtarlarını ve vatandaşları ziyaret ederek Erzin ilçesinin eksikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Savaş, Erzin ilçesine bağlı Yeşiltepe, Aşağıburnaz, Yukarıburnaz, Turunçlu, Kuyuluk, Gökdere ve Yoncadüzü mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapmış olduğu ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, amaçlarının Hatay’a hizmet etmek olduğunun altını çizerek, yapılacak olan hizmetlere vatandaşları da katmak istediklerini belirtti.

Çalışmalara altyapıdan başlanılacağını ifade eden Başkan Savaş; “Altyapıdaki sorunları büyük oranda giderme amacı içindeyiz. Bizler de bu 5 yıl içinde size en güzel şekilde sevgi, barış, birlik ve beraberlik içinde hizmet edeceğiz” dedi.

lütfü savaş11

Su faturalarında taksit ve faizsiz bir şekilde ödeme kolaylığı sağlayacaklarını belirten Başkan Savaş, Kanunsal gecikmelerden dolayı vatandaşları hiçbir şekilde mağdur etmeyeceklerini ve içme suyunda en ucuz olan uygulamayı yapacaklarını ifade etti.

Hatay’da öncelikle huzuru sonra hizmeti düşündüklerini ifade eden Savaş; “Huzur olmadan hizmetin bir anlamı olmaz, bizler Hatay’da ayrışmalar değil birleştirmelerin, sevginin, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin peşindeyiz” dedi.

Yayla yollarının Büyükşehir Belediyesi’nde, ilçe yollarının komisyonda olduğunu ifade eden Başkan Savaş, Hatay’ın vergi vermede 7’nci aldığı hizmette ise 54’üncü sırada olduğunu ifade ederek, hizmet sıralamasındaki yerimizi yapacağımız hizmetlere daha üst sıralara taşıma amacında olduklarını kaydetti.

Siyasetin sadece seçim zamanında yapılması gerektiğini, seçimden sonra sadece hizmetin konuşulmasının doğru olduğunu belirten Savaş, Ramazan ayında ihtiyacı olan vatandaşlara erzak yardımının AKP grubu tarafından plan ve bütçe komisyonuna havale edilişini eleştirerek; “Binlerce muhtaç insana verilecek olan erzak yardımını engellediler. Plan ve bütçe komisyonundan çıkışı Ramazan Ayı’nın ortasına denk gelecek. Hazırlıklar yapılana kadar Ramazan ayı bitmiş olacak. Bu da vatandaşlarımızın mağdur olmasına sebep olacak. Hizmete siyasi düşüncenin katılmaması gerekiyor” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Savaş’a eşlik eden CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise, gösterilen sıcak ilgilen dolayı teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kurulduğunu, çok büyük bir organizasyon olduğunu ifade etti. Başkan Savaş ziyaret sonunda Burnaz Sahili’nde incelemelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here