Başkan Savaş; “El Ele Vererek Güzel İşler Başaracağımızdan Eminim”

0
122

chp gönüllüleri1Başkan Savaş CHP Gönüllülerinin Düzenlediği Platforma Katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş CHP gönüllülerinin düzenlediği platforma katıldı. HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşen platformda konuşan CHP Parti Gönüllüleri Başkanı Mustafa Bayraktar; “Biz Parti gönüllüleri olarak Hatay özelinde halkla bütünleşmek, CHP’nin programını tüzüğünü de Büyükşehir Belediyemizin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatmak istiyoruz. Bizim en temel amaçlarımızdan bir tanesi de Hatay Büyükşehir Belediyesi iktidarımızın sürekliliğini sağlamaktır. Bunun yanında milletvekili sayımızı arttırarak ilimize güzel şekilde hizmet etmektir” dedi.

Platformda söz alana HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise; “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilimiz için faydalı projeler üretip çalışmalarını sürdüren herkesin yanında olmaya çalışıyorum. Buradaki gönüllü insanların da Hatay için bizden talep ettikleri büyük önem arz ediyor. El ele vererek güzel işler başaracağımızdan eminim” diyerek sözlerini tamamladı.

Katılımcıların taleplerini büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Savaş konuyla ilgili notlarını aldıktan sonra katılımcılara teşekkür ederek salondan ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here