Başkan Savaş; “Bu Hastalığı Yenmenin %50’lik Kısmı Moraldir”

0
186

büyükşehir-lösev yemek1Hatay Büyükşehir Belediyesi LÖSEV’li Çocuklara ve Ailelerine Yemek Düzenledi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş ev sahipliğinde, LÖSEV’li çocuklar ve aileleri için akşam yemeği düzenledi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle düzenlenen buluşma, Hatay Büyükşehir Belediyesi Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Yemeğe, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ve eşi, Hatay LÖSEV Temsilcisi Şenay Gürbüz, lösemi hastası çocuklar ve aileleri katılım gösterdi.

Hatay LÖSEV Temsilcisi Şenay Gürbüz: “Bu zorlu yollardan hepimiz birlikte geçtik. Öncelikle bize her türlü desteğini esirgemeyen LÖSEV’e sonsuz teşekkürler. Temennimiz tüm çocuklarımızın sağlıklarına kavuşmasıdır. İnşallah hiç kimse bu acıyı yaşamaz. Aynı zamanda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş olmak üzere bütün belediye personellerinin emeklerine sağlık. Desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

büyükşehir-lösev yemek2

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Sizlerle yılda bir defa buluşup yemek yemeği geleneksel hale getirdik. Öncelikle bizi bu akşam onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Ayrıca Hatay LÖSEV Temsilcimiz Şenay Hanım’a ve bizleri burada buluşturmak için çabalayan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Tabi ki zaman zaman hepimiz imtihan yaşıyoruz. Bu rahatsızlığı imtihan olarak kabul etmek lazım. Hepimizin bazen sıkıntıları oluyor. Bu sıkıntıları gidermek için de moral ve motivasyona ihtiyacımız var. İnanın bu hastalığı yenmenin en az yüzde ellilik kısmı moraldir. Ben hepinizin moralini iyi görüyorum. Çoğunuz bu hastalığı atlatmış durumdasınız. İnşallah hastalığınız bir daha tekrarlanmaz. Şu anda rahatsızlık çeken tüm kardeşlerimize de rabbimden sağlık diliyorum. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler dilerim” dedi.

büyükşehir-lösev yemek3

Hatay LÖSEV Temsilcisi Şenay Gürbüz desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek LÖSEV Vakfı adına sertifika verirken, Başkan Savaş LÖSEV Temsilcisi Şenay Gürbüz’e çiçek takdim etti.

Ayrıca buluşmada Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro ekibi, lösemili çocuklara moral vermek adına palyaço sürprizi yaptı. Palyaçolar ile keyifli dakikalar yaşayan lösemili çocuklara Doç. Dr. Nazan Savaş hediyeler dağıtarak çocukları sevindirdi. Etkinliğin sonunda lösemili çocuklar ve aileleri Başkan Savaş ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here