Başkan Kimyeci: “2019’a Kadar Yol Haritamız Belli”

0
75

antakya belediyesi1Antakya Belediyesi’nin 5 yıllık hizmet ve yatırımlarının belirlendiği Stratejik Planı görüşen Antakya Belediye Meclisi, 2015- 2019 yıllarını kapsayan yol haritasını oybirliği ile kabul etti.

Antakya Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunda, 2015 – 2019 Stratejik Planı oylandı. Ak Parti, CHP ve MHP meclis üyeleri, ilçede önümüzdeki 5 yılda yapılacak projeleri içeren Stratejik Plan’ı oybirliği ile kabul etti.

Üst yapı peyzaj ve çevre düzenlemeleri, imar uygulamaları, sosyal belediyecilik, tesisler, kültür, sanat, spor ve turizm alanlarında 5 yıl boyunca yapılması öngörülen hizmetlerin, tüm meclis üyeleri tarafından kabul görmesi memnuniyet yarattı.

Antakya’yı marka kent yapmak için yola çıktıklarını belirten Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci; “Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışımızla şehrimizde yapmayı planladığımız yatırım ve projelerimizi, iktidarı, muhalefeti tüm belediye meclis üyelerimizle, Antakya halkının, sivil toplum örgütlerinin düşünce ve önerileri ile zenginleştirdik. Kentin her kesimiyle bir bütün olarak çalıştık. Vatandaşımızın yararına, toplumun faydasına çalışmaya devam edeceğiz. Stratejik Plana emek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. 2019’a kadar Antakya’ya hizmet için yol haritası belirlenmiştir. Vatandaşlarımızın desteğiyle Antakya Belediyesi ailesi olarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here