Başkan Dingil; “Zabıta Bizim Aynamızdır”

0
88

bld-zabıta etkinliği1Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve zabıta ekipleri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sizler bizim aynamızsınız” diyerek 189ncu zabıta haftasının kutlu olması temennisinde bulundu. Başkan Seyfi Dingil ziyarette şu açıklamalarda bulundu; “Esnaflarımıza, vatandaşlarımıza iyi davranın, asla kırıcı olmayın. Sizler şehrin teminatısınız. Hizmetlerinizde kolaylıklar diliyorum. Zor bir hizmet periyodundasınız ama bunun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Ekip ruhu ile hareket ederseniz halkımıza faydalı hizmetleri vermiş olursunuz. Bu konuda her zaman sizlere destek vereceğimden kuşkunuz olmasın” dedi.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, hafta nedeniyle şehir esnaflarını ziyaret ederek zabıta haftası kapsamında onlara karanfil verdi. Esnafların bu sürpriz ziyaret ile memnuniyetlerini ifade ettikleri sohbetler haftanın güzel karesi olarak hafızalarda kaldı. Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, “Zabıtanın şehrin gülen yüzü olacağını belirterek bu anlamda esnaflarımızla güzel ilişkiler kurmak istiyoruz. Onlara her zaman bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here