Başkan Dingil; “Ramazan Ayını İyi Değerlendirelim”

0
82

ramazan ayı3İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ramazan ayının bütün İslam âlemine ve insanlığa hayırlı olmasını diledi.

Başkan Seyfi Dingil, Ramazan Ayı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini barındıran Ramazan Ayı, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ve son ayetlerinin yeryüzüne indiği mucizelerle dolu bir aydır.

Ramazan; Allah’a olan kulluk şuurunu derinden hissettiğimiz, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir aydır. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu manevi Ramazan Ayı, geçmişimizi muhasebe ederek, kendimizi kötülüklerden ve haramlardan uzak tutarak, hayra ve kalıcı mutluluğa yönelerek çok iyi değerlendirelim. Yapacağımız hayır ve ibadetlerle Allah’ın rızasını kazanmaya, iyi ve güzel davranışlarımızı arttırarak, geçici ve kötü şeyleri de terk ederek on bir ayın sultanı Ramazan ayını en iyi şekilde geçirelim. Ramazan Ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, başta İskenderunlu hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here