Başkan Dingil; “Hatay, İskenderun ve Antakya İle Hak Ettiğini Alacak”

0
75

karasayar-antakya1AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasay ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil eşliğinde Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin makamında gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Antakya’mız tarihin, kültürün ve güzelliklerin merkezi. Böyle bir şehir için Başkan Kimyeci’nin, gerek mesleği gerekse siyaset arenasında verdiği mücadele noktasında, Antakya’mız için büyük bir jest olduğunun bilincindeyiz. Antakya’nın sorunlarını uzun yıllar birebir yaşadı, vatandaşımızla, halkımızla, mahallelimizle, tüm kesimlerimizle iç içe olan bir kardeşimizdi. Allah nasip etti, çok şükür Antakya’nın Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. Gerek Antakya için, gerekse biz milletvekilleri için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Antakya’da çok güzel projeler hayata geçirecek, bu noktada kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, İskenderun ile kardeş ilçe olunduğunu vurguladığı konuşmasında; “İsmail Kimyeci, belediyeciliği çok iyi bilen, dürüst ve çalışkan bir arkadaşımız. Antakya’nın havası ile suyunda yoğrulmuş Antakya için biçilmiş bir kaftan. Ben çok başarılı olacağını biliyorum. Tuttuğunu koparan bir başkanımız. Büyük projelere başlayacaklarına ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendisiyle iftihar ediyoruz. Yapılan tüm toplantılarda fikirleri ile bizleri memnun eden bir değerimiz. Ben Antakya Belediyesi ve İskenderun Belediyesi adına kardeş ilçe olma sebebiyle çok umutluyum.

karasayar-antakya2

İki önemli ilçenin belediyeleri olarak işbirliği içerisindeyiz, sürekli olarak birbirimize destek oluyor, dirsek temasında bulunuyoruz. İnşallah rabbim bizleri mahcup etmez, bu memlekete milletimize güzel hizmetler kazandırırız. Makamlar gelip geçicidir. Bizler bir vesileyiz. Arkamızda milletvekillerimiz, bakanımız, hükümetimiz var. Kısa geçiş dönemimizi geçirdik,  bundan sonra artık Ankara’ya büyük projelerle gideceğiz. Hatay, İskenderun ve Antakya ile hak ettiğini alacak” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek konuşmasına başlayan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci; “Değerli milletvekilim sizlere Başta Hatay olmak üzere, tüm Türkiye adına yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğiniz günden bu yana Hatay’ımızın bir bütün olarak kalkınması, gelişmesi konusunda çok özel gayretler sarf ettiniz. Tarım konusunda da bölge çiftçimizi kalkındırma konusunda, tarım komisyonunda birebir görev alarak önemli çalışmalar sergilediniz. Bunlardan dolayı size müteşekkiriz. Hizmetlerinizin bundan sonraki süreçte de devamını diliyoruz” dedi.

AK Parti Grubu olarak Büyükşehir Meclisi’nde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile beraber olduklarını vurgulayan Başkan Kimyeci konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Hatay AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grubunda diğer kıymetli belediye başkanlarımız ile beraber, Sayın Dingil ile de çalışmalar yapıyoruz. Hatay’ımızın kalkınmasındaki temel alt yapı ihtiyaçlarını Büyükşehir kapsamında ve ilçeler nezdinde çözmek için gayretli bir işbirliği yürütüyoruz. Kendisine İskenderun için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediyesi’nin hizmetlerini ve projelerini anlattığı konuşmasının sonunda Milletvekili Karasayar’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çiçek takdim etti.

Gerçekleşen ziyarette Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye, Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Hatunoğlu, Mustafa Kemal Karakaplan, Cengiz Özgöz, Erhan Tartıcı, Abdullah Okur ve Daire Müdürleri eşlik ederek, ev sahipliği yaptılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here