Başkan Culha’dan Hastane Müjdesi

0
136

arsuz devlet hastanesi1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe genelinde birinci basamak sağlık hizmeti veren toplum sağlığı merkezlerini ziyaret ederek, hem aile hekimleri ile bir araya geldi, hem sorun ve talepleri dinledi. Nardüzü Toplum Sağlığı Merkezi’nin ardından Karaağaç ve Madenli Toplum Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden Başkan Culha, halkın sağlık noktasındaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için büyük bir özveriyle çalışan aile hekimlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Nardüzü Toplum Sağlığı Merkezi’nin sorumlu hekimi Nusret Akyüz, Karaağaç Toplum Sağlığı Merkezi Aile Hekimleri Yusuf Reyhani, Yılmaz Karataş Ataullah Eren ve Suha Ersoy ile Madenli Toplum Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Fadıl Akdeniz ile sohbet eden Başkan Nazım Culha, yerel yönetimce çözülebilecek olan sorunların giderilmesi için ilgili müdürlüklere anında talimat verirken, diğer ihtiyaçlarını da ilgili makamlara ileteceğini ifade etti.

arsuz devlet hastanesi2

Devlet Hastanesi Arpaçiftlik’te

Devlet hastanesi olmayan bir ilçede tedavi edici sağlık hizmetlerinin verildiği toplum sağlığı merkezlerinin vatandaşlar için büyük önem taşıdığını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Sosyal belediyecilik sadece asfalt dökmek, parke yapmak değil; sağlıkta neler yapabilirizi konuşmak ve yeni hizmet alanları da üretmektir. Bunlar bizim sorumluluklarımızdır. Bu nedenle bugün sağlık kuruluşlarımızı ve hekimlerimizi ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinliyorum. Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan Arpaçiftlik mıntıkasında Arsuz Kaymakamlığı’nın hastane yapmak üzere hazırlamış olduğu 1/5000 ölçekli Koruma amaçlı Nazım İmar Planı teklifini onaylayarak, büyükşehre sunduk. Hastanemizin yapılmasıyla da ilçemizde sağlık alanındaki birçok sıkıntıyı da aşmış olacağız” diyerek, hastane müjdesi verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here