Başkan Civelek Personelle Tek-Tek Bayramlaştı

0
45

bld-bayramlaşmaBelediye Meclis Salonunda belediye personeli ile bayramlaşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çalışanlarla birlikte 4,5 yılda kent ve halk için çok önemli çalışma ve hizmetler gerçekleştirildiğini söyledi. Civelek, İskenderun’un 50 sene görmediği bir 50 sene sonra da görmeyeceği operasyon geçirdiğini belirtti. Personelin bayramını kutlayan Başkan Civelek; “Ben sizleri seviyorum arkadaşlar. Size ve ailenize sağlıklı, huzurlu nice güzel bayramlar diliyorum” dedi.

Personele, yapılan çalışmalara sahip çıkmasını ve bunları çevresindekilerle paylaşmasını da isteyen Civelek; “Bu önemli çalışmaları birlikte yaptık. Dost, eş, akraba ziyaretlerinde bu hizmetleri, bu çalışmaları onlarla paylaşın. Yaptığımız hizmet ve çalışmalara sahip çıkın. Ülkemize, kentimize hep birlikte sahip çıkacağız. Bu memleket bizim!” diye konuştu.

Göreve geldiği günden bu yana yapılan hizmetlere de değinen Başkan Civelek; “Yeni içme suyu şebeke çalışmasının yüzde 90’ı tamamlandı. İçme suyu şebekesinden dolayı sadece elektrikten halkın ve belediyenin yılda toplam 30 milyon lira tasarruf sağladı. Drenaj kanalıyla garibanın evini su basmayacak. Bunları hep birlikte yaptık. Çalışmak, üretmek, insana hizmet etmek güzeldir. Mutluluğun anahtarı sevgidir, sevgiyi besleyen de saygıdır. Birbirimizi sevelim, sayalım.

Altyapı olmadan üst yapı olmaz. Sağlıklı bir kent, sağlıklı bir insan, mutlu bir toplum kentin düzenli olması, kentte yaşayan insanların mutlu olmasıyla eşdeğerdir. Mutlu, huzurlu toplum olmanın birinci derecede önemi adalettir. Yöneticilerin adaletli olduğu bir toplumda ancak insanlar huzurlu olur. Bizde bu bilinç ve düşünceyle herkese eşit ve adil davrandık. Devlet halkını yurttaş olarak görmeli, alt kimliklere kör olmalıdır. Belediyecilik halkın ihtiyaçlarını karşılayan, halka hizmet eden bir kurumdur. Halkımızı seveceğiz. Ona anlayışlı ve şefkatli davranacağız.

İskenderun’un su, çöp, altyapı, imar planı gibi yaşamsal önemdeki sorunları çözülmüş durumdadır. İskenderun 50 sene görmediği, bir elli sene sonra da görmeyeceği operasyon geçirdi. Sağlıklı İskenderun oldu. Sahil, peyzaj ve iskele ile güzelleşti. Her zaman halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak, hizmet yaptık. Sahil bandı İskenderun için yaşamsal önemdedir” şeklinde konuştu.

Büyükşehir belediye başkanlığına adaylık başvurusunda bulunduğunu da anımsatan Civelek; “Kısmet olursa İskenderun’da olduğu gibi bütün Hatay için de aynı şeyleri yapacağız. Altyapıyla başlayacağız. Hatay’ın ve halkın temel ihtiyaçları neyse ona öncelik vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Civelek konuşmasını tamamlamasının ardından Başkan Yardımcılarıyla birlikte, tüm personelle tek-tek bayramlaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here