Başkan Bülent Özer İskenderunspor’u da Düşünüyor

0
205

sarıseki spor1Modern Spor Tesis Kamuoyuna Tanıtıldı!

Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, beldeye modern bir spor tesisi kazandırıyor. Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi ve İskenderun Spor Sosyal Tesisleri adı verilecek olan tesisleri basına tanıtan Başkan Özer, tesisi en kısa sürede bitirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen kahvaltılı tanıtım toplantısına, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen,  İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Meclis üyeleri Muhsin Yeter ve Necat Özkaya ile birlikte İskenderun Spor Kulübü yöneticilerinden Müfit Tennioğlu, Mustafa Çöloğlu ile İDÇ Spor Basın Sözcüsü Avukat Cihan Önal ve basın mensupları katıldı.

sarıseki spor2

Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer konuklarıyla birlikte tesiste incelemelerde bulunurken tesisler hakkında bilgiler de verdi. Özer, 6 Milyon TL’ye mal olacak tesisin tamamlanması ile bölgede gençlerin daha çok spor yapabileceklerini belirtti.

İskenderunspor’un da istifade edebileceği böylesi modern bir tesisi halkın hizmetine sunmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer; “Böylesi bir tesis şehrimizin güzide kulübü olan İskenderun sporun da adını vermek kaydı ile bu güzide kuruluşumuz bu tesislerden istifade edebilecek. Gerek spor kulübümüz gerekse halkımız için yaptırdığımız bu spor kompleksinde yüzme havuzları, jimnastik salonları, futbol ve basketbol sahalarının yanı sıra çok amaçlı sporun yapılabileceği tesisi en kısa sürede bitirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

sarıseki spor3

İTSO Başkanı olan ve uzun yıllar İskenderunspor’un kaptanlığını yapan Levent Hakkı Yılmaz ise; “Sarıseki Belediye Başkanımızın İskenderunspor’a sahip çıkması ve böylesi bir tesisi şehrimizin güzide kulübünün istifasına sunması bizleri çok onurlandırdı. İskenderun gelişen ve büyüyen bir şehir, bu güzide şehrimizi birinci ligde görmeyi arzu ediyoruz ve bu bağlamda şehrimizin kulübüne el birliği ile sahip çıkmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

sarıseki spor4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here